Showbizz Tori leuk om te weten!!

Date

Badderman en Young Money gaan King Koyeba in België joinen. Vanavond wordt er een uitzwaai party tevens bbBash Badder georganiseerd in Intercity Pont.

Badderman en Young Money gaan King Koyeba in België joinen. Vanavond wordt er een uitzwaai party tevens bbBash Badder georganiseerd in Intercity Pont.

Setish Music Center (SMC) en Trishul Broadcasting Network TBN) organiseren een district Karaoke Bollywood talentenjacht. Districten Paramaribo, Saramacca, Commewijne, Wanica en Nickerie doen mee. De grote finale gaat in december plaatsvinden. Karaoke is een vorm van vermaak, waarbij muziek wordt afgespeeld van een lied, en de zanger in een microfoon de tekst live zingt. De stem van de oorspronkelijke zanger bij de muziek is gewist of minder luid gemaakt.

Cyriel & The Møre Love Band maakt zich klaar om dit jaar weer Nederland te bezoeken voor het verzorgen van optreden. Het welkomstfeest tevens viering van het 8-jarig bestaan van de bekende kasekogroep vindt plaats op 27 juli in de grote discotheek The Box in Amsterdam. De hip hopgroep SFB en POKE en KATER KARMA zullen ook optreden.

Leuk om te weten is dat de Amerikaanse producer en MC DJ Khaled, de song die hij met de Jamaicaanse dancehall artiest Buju Banton heeft gelanceerd. De song heet ‘Holy Mountain’ en is is onderdeel van Khaleds nieuw album ‘Father of Asahd’

De Surinaamse stand-up comedyster Clifton Braam wordt de nieuwe voorzitter van de Federatie Aflegverenigingen in Suriname. Braam geeft in het laatste kwartaal van dit jaar een show in de Nederlandse theaters. Hij speelt dan zijn derde show getiteld ‘Alles kan, niks moet’.

Het carnavalsfeest van buurland Guyana dat dit jaar voor tweede keer plaats vindt is op 17 mei begonnen en duurt tot 27 mei.  Diverse topartiesten waaronder Machel Montano,  de veelbelovende Jamaicaanse dancehal artieste Shenseea en Buju Banton zullen optreden. De trinidadiaanse socaster Machel Montano treedt op 22 mei op, Shenseea op 21 mei en Buju op 25 mei.

In de nieuwe film ‘Welles II’ van de komiek Ruben Welles, spelen enkele bekende Surinamers een rol. Zo is ex-topmodel Aby-Jo Elschot, die een rol had in ‘Welles de Film’, ook te bewonderen in deze nieuwe film. Verder spelen de radioman en showpresentator Olu Abena, rapper Enver Panka, zangeres en model die de Miss Suriname-verkiezing 2009 won Zourena Rijger en televisiepresentatrice Priscilla Graanoogst een rol in ‘Welles 2’.

Het Caribbean Gospel Song Festival wordt dit jaar voor de 37ste keer gehouden. Suriname, die vorig jaar de grote winnaar was, doet ook mee. Verder zijn er deelnemers uit gastland Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Trinidad & Tobago, Santo Domingo, Suriname, Barbados en Haïti. Het songfestival wordt op 1 juni op Curaçao gehouden.

More
articles