Mahaan wint met miniem verschil van Formula

Mahaan heeft zondag met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van Formula. In een sensationele partij in de FA 2 Rum troefcallcompetitie werd het 79-78.

De genadeslag voor Formula kwam in de derde ronde toen een koppel met 16-0 verloor. Mahaan stond tot de derde ronde met 11 punten voor, maar Formula kwam in de laatste fase zeer sterk terug en won deze met 24-14.

Echter net 1 punt te kort.

Hoogste score: Mahaan: Sandro Colli/ Ricardo wijntuin 24 punten. Formula: James Kasanmoerawi/David Kasandikromo 20 punten.

Trekkers en Toppers speelden in een even sensationele wedstrijd 76-76 gelijk. Het was Trekkers die een 6 punten voorsprong verdedigde. Toppers kwam sterk terug in de derde en vierde ronde en won beide rondes met 3 punten verschil. Hoogste score: Trekkers: Ruben Flier/Jerry Melcherts 24 punten. Toppers: Marlon Reding/Hendrik Soerokromo 25 punten.

Openbaar Groen was met 85-64 oppermachtig tegen BSamboys. De latere winnaar deelde de gehele partij de lakens uit. Openbaar Groen: Ricardo Watamaleo/Raoul Briekveld 23 punten en Evita Riestra/August Gemin 23 punten.

Shaktie won in een gelijk-opgaande wedstrijd met 74-69 van Victorie. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Hoogste score: Shaktie: Wedjaiperkash Soebhag/ August Dwarka 26 punten.

Victorie: Hugo Starke/ Mar-cello Luitjes 22 punten.

Pinto Boys won ruim van het ‘t Hofje: 83-13. Tot de laatste ronde stond Pintoboys met 4 punten achter, maar sloeg in de laatste ronde sterk terug met 31-13. Pinto Boys: Chatis Naipal/Rameswerpersad Pancham 26 punten.

‘t Hofje: Ronald van Russel/Stefanie Konings-bloem 25 punten.

Programma dinsdag 4 september: Pinto Boys-Toppers; Formula-Ekta; ‘t Hofje-Olaria; Jai Gandhi-Shaktie en Mahaan-Palmboys.