Robinhood en West United op ‘herhaling’ in bekerfinale

De ploegen van Robinhood en West United staan aanstaande zaterdag 30 juni tegenover elkaar in de bekerfinale van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). Het wordt het tweede treffen binnen een week tussen de twee ploegen.

Afgelopen zondag stonden de twee clubs uit de Eerste Divisie ook al tegenover elkaar op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Robinhood won met 4-3 en werd voor de 25ste keer landskampioen. Robinhood plaatste zich eerder deze maand voor de bekerfinale door in die competitie uitgerekend SV Notch, die concurrent was voor het landskampioenschap, met 2-1 te verslaan. In de andere halve finale was West United met 3-2 de betere van SNL.

Het duel word tot 18:00 uur in het Dr.Ir.Franklin Essed Stadion afgewerkt.

Indien de  wedstrijd na de reguliere speeltijd onbeslist is, zal er worden verlengd met 2×15 minuten. Blijft de stand gelijk dan zullen er conform de FIFA-regels vrije trappen worden genomen vanaf de 11m stip. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats aan de kampioen, semi-kampioen, de topscorer en de minst gepasseerde doelverdediger van de bekercompetitie.