Meeste deelnemers finaleronde Lidbondentoernooi bekend

Op twee verenigingen na zijn de meeste deelnemers voor de finaleronde van het 13e SVB/Suribet Lidbondentoernooi bekend. Het gaat om de nummer 1 en nummer 2 van Regio Oost, die nog niet bekend zijn. De finaleronde gaat aanstaande zaterdag van start met de duels tussen Junior (Lelydorp) en FC Coronie (Coronie) en Inter Boskamp (Saramacca) vs Real Meursie (Para). Beide wedstrijden worden om 16:30 uur gespeeld, het eerste in het LSB-stadion op Lelydorp en het tweede op Sara-macca.

Zondag kruisen Inter Bose (Para) en Real Saramacca (Saramacca) om 16:00 uur de degens op Para, terwijl De Ster (Nickerie) en Flamingo (Lelydorp) simultaan tegenover elkaar staan in Nickerie. Alle vier wedstrijden zijn duels uit poule K.

In het afgelopen weekeinde werden de returnwedstrijden in de halve finale van dit 13e SVB/Suribet Lidbonden toernooi afgewerkt, waarbij in Regio Oost de heen wedstrijden van de hal-ve finale werden gespeeld.

De uitslagen zijn als volgt: Heenwedstrijden zondag 29 april op Meerzorg: The Brothers-Real Moengo Tapoe 2-1 en Bintang Lair-Blessie (0-0). Return-wedstrijden zondag 6 mei: 15:30 uur Real Moengo Tapoe-The Brothers (op Moengo) en Blessie-Bintang Lair (op Albina).

Regio Zuid: Returnwedstrijden op Pa-ra: zaterdag 28 april Real Meursie-BSV 2-1 en zondag 29 april Inter Bosse-Inter Wakie 1-0.

Regio Noord: Returnwedstrijden: zondag 29 april bij de NGVB: SV Van Dijk-Real Saramacca 2-2 en op Kwatta SC Ephraim-Inter Bos-kamp 2-2.

Regio Midden: Returnwedstrijden: zaterdag 28 april bij de LSB: Junior-Real Leiding 3-2 en zondag 29 april bij de WSO, Sunny Point-Flamingo 4-0. Vanwege het resultaat in de heenwedstrijden, moesten er vrije trappen vanaf de 11m-stip worden genomen om de winnaar te bepalen. Flamingo won het uiteindelijk van Sunny Point.

Regio West: Returnwedstrijden: zaterdag 28 april in Nickerie: Prekash-FC Coro-nie 0-2 en zondag 29 april in Coronie, Real Coronie-De Ster 4-1.