Hindboys wint, Highwaystar morst punten

Koploper Hindboys heeft zich hersteld van de teleurstellende resultaten in de eerste klasse van de Livorno Sport Organisatie (LSO).

Hindboys wees de nummer 5 Interpul zondag met 4-0 terug, dit na een 2-0 ruststand. Terence Lienga was met een hattrick de grote man voor Hindboys. Clairence Laurens nam het andere doelpunt voor zijn rekening.

Highwaystar, de huidige nummer 2 van de competitie, morste tegen nummer 6 en voorlaatste plaatsbezetter HVV. Het werd 2-2 na een ruststand van 1-1. Randy Alima van Highwaystar scoorde voor zijn pech in de 79ste minuut in eigen doel. Teamgenoot Gregory Clemens had in de 23ste minuut de score geopend, waarna Rafundo Ajerie drie minuten voor de rust er 1-1 van maakte. Alima zette HVV in de 79ste met een eigen goal op een 2-1 voorsprong. Het was Clemens die in de 87ste minuut toch nog een punt kon redden voor Highwaystar.

In de tweede klasse speelden Jong Jivan Jotie en Neta Dell 1-1 gelijk na een 1-0 ruststand in het voordeel van Neta Dell. De doelpunten kwamen van Cedric Leefstand (Jong Jivan Jotie in de 16e minuut) en Pravish Harangi (Neta Dell in de 72ste minuut).

Radjkoemar Narain van Jong Jivan Jotie keek in de 85ste minuut tegen zijn tweede gele kaart aan.

s.v.Welgedacht C II klopte Caravan 2010 met 1-0. De ruststand was 0-0. Yannick Akoimi scoorde in de 72ste minuut voor Welgedacht C.

7.Jong Hindelaya 0-8

Programma donderdag 8 februari: 18:30 uur tweede klasse Sudhar-Jong Jivan Jotie en 20:20 uur eerste klasse HVV-Inperpul. Zondag 11 februari: Tweede klasse: 10:30 uur KD 2011-s.v.Wel-gedacht C II en 12:30 uur Jong Hindelaya-Neta Dell. Eerste klasse: 14:30 uur Cruzeiro-s.v.Welgedacht C en 16:30 uur Hindelaya-a.s.Highwaystar.