Does Travel & Cadushi Tours komt toeristen tegemoet met travel shop

 

Met de opening van de nieuwe Travel Shop, zal Does Travel & Cadushi Tours speciale Tuk Tuk tours aanbieden aan zowel buitenlandse toeristen als aan de eigen bevolking via haar zusterorganisatie Suriname Sightseeing Tours.

 

Does Travel & Cadushi Tours heeft vandaag haar Travel Shop officieel in gebruik genomen aan de Van Sommelsdijckstraat. Zowel toeristen uit het buitenland als de eigen bevolking, kan hier terecht voor de diverse diensten die dit bedrijf aanbiedt. Michael Frijmersum, supervisor Destination Management Services van Does Travel & Cadischi Tours, zegt dat vandaag een mijlpaal is voor het tourbedrijf, gezien zij hun lang gekoesterde wens om midden in het uitgangscentrum, bij de grote hotels, een booking kantoor te openen. “We wilden dichter bij de toeristen zijn en hier is een toeristische hotspot”, benadrukt Frijmersum. Behalve de vliegtickets en de binnenlandse tours, heeft Does Travel & Cadushi Tours ook verschillende andere producten die de buitenlandse toerist nodig heeft voor zijn verblijf in Suriname. De opening van de shop werd verricht door Jerry A-Kum, directeur van de Stichting Toerisme Suriname.
Frijmersum haalt aan dat behalve de tours die bij de Travel Shop verkocht zullen worden, toeristen ook gebruik kunnen maken van de diverse tours die zij aanbieden, zoals de speciale Tuk Tuk tour via haar zusterorganisatie Suriname Sightseeing Tours. “Deze zal elke dag zichtbaar zijn voor de toerist, zodat we op elk geschikt moment kunnen vertrekken met toeristen voor een rondritje”, benadrukt hij.

Een beeld van de Travel Shop van Does Travel & Cadushi Tours die vandaag officieel is geopend.

Roy Jie Foe Sang, een van de eigenaars van de ruimte, is zeer trots over wat dit tourbedrijf in een tijdsbestek van minder dan drie weken van de ruimte heeft gemaakt. “Het is een complete transformatie en we zijn zeer tevreden over de keuze die we hebben gedaan om de ruimte toe te wijzen aan Does Travel & Cadushi Tours”, zegt Jie Foe Sang. Hij is van mening dat dit bedrijf enorm veel innovatie en fantasie heeft toegepast om zaken op de locatie te brengen, waardoor de plek een klein sieraad is geworden voor de directe omgeving. “Het was een dode hoek, maar met de komst van Does Travel & Cadushi Tours, ben ik ervan overtuigd dat het een succes wordt”, aldus Jie Foe Sang. Hij merkt verder op dat de plek een hele strategische ligging heeft, gezien de Travel Shop zichtbaar is vanuit drie rijrichtingen. “Ze zitten echt te midden van alle grote horeca-ondernemingen van Suriname. Deze plek is altijd hotspot nummer één geweest en ik denk dat het nog de komende jaren zo zal blijven. Ik zie geen andere plekken in Paramaribo zich zo snel ontwikkelen als wat er hier al tot stand is gebracht”, zegt Jie Foe Sang.
Does Travel bestaat er al vanaf 1960 en vanaf 1961 is het bedrijf door International Air Transport Association (IATA) erkend. Verder is dit tourbedrijf ook aangesloten bij wereldwijde branche organisaties, onder meer de American Society of Travel Agents (ASTA) en de European Tourism Association (ETOA). Ook is Does Travel & Cadushi Tours aangesloten bij lokale organisaties, zoals de Suriname Hotel and Tourism Association (SHATA), Stichting Toerisme Suriname en de vereniging Surinaams bedrijfsleven (VSB).

door Richelle Mac-Nack

 

More
articles