Kraker bij WSO tussen Sunnypoint en Pokigron

Een spelmoment tijdens het treffen tussen Sunnypoint en Interkaja afgelopen zaterdag bij de WSO. Sunnypoint won met 4-0. (Foto: Regillio Derby)

 

Bij de Wanica Sport Organisatie (WSO) staat vanavond de kraker tussen Sunnypoint en Pokigron op het programma. Beide ploegen zijn momenteel ongeslagen. Het duel vangt aan om 20:00 uur en wordt om 18:00 uur voorafgegaan door het treffen tussen Jaw Jaw en SVH.
Morgen, donderdag 23 februari, kruisen Toerano en Bende Konde om 18:00 uur de degens, gevolgd door FTN vs Pontbuiten.
Afgelopen zaterdag werden er vijf wedstrijden afgewerkt, waarbij zowel Sunnypoint als Pokigron een goede generale had.
Sunnypoint versloeg Interkaja met 4-0 na een 2-0 ruststand. De doelpunten kwamen van: Giorgio Amoko, Gilberto Pinto, Maikel Kwasie en Jermain Aboikonie. Ricardo Adjako en Raoel Aroma van Interkaja werden geel gekleurd.
Pokigron was met 6-2 te sterk voor Real Kaja, dat de tegenstander nog tot de rust kon bijbenen (2-2). Chardel Huur (2x), Jellie Huur (2x), Giovanni Joop en Randy Nelson vonden het net voor Pokigron.
Rojason Mina en Nohar Doekoe deden dat voor Interkaja. Geel: Nohar Doekoe (Interkaja) en Jellie Huur en Randy Nelson (Pokigron).
Rasta had geen kind aan Fighting Spirit. Het werd 11-2 na een 5-1 rustscore.
Lason Odany van Rasta nam zes treffers voor zijn rekening. De overige doelpunten kwamen van Salomo Saakie (2x), Daniel Haabo (2x) en de speler Etne. Dyon Kariaredja en Maikel Jordan redden de eer van Fighting Spirit.
Toerano-Pontbuiten 2-1 (2-0). Toerano: Gio Misiedjan (2x). Pontbuiten: Andre Hasselbaink. Geel: Toerano: Clainer Amoida en Angelo Veira. Pontbuiten: Dillen Kwasi. Rood: Valentino De Switt van Toerano.
Lawa VIP-Bende Konde 4-3 (4-2). Lawa VIP: Rowens Mas, Jean Joel Akiaamba, Michel Bree en Donnevan Bromiki.
Bende Konde: Sly Camilo Seedo en Jozua Aboikoni.
Geel: Bende Konde: Kodji Pansa en Reinier Pansa. Lawa VIP: Jermain Kojaw.
Rood: Bende Konde: Sly Camilo Seedo.
Lawa VIP: Donnevan Bromiki.