All Star wint dames futsal kick-off toernooi

Afgelopen zondag is het eerste dames kick-off toernooi van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond gehouden. All Star werd kampioen van deze eerste editie. (Foto: SZVB)

Het team van All Star is zondag winnaar geworden van het Dames Kick-Off toernooi van de Surinaamse Zaalvoetbal Bond (SZVB). Aan dit evenement deden acht ploegen mee, te weten: STS 1, Adek, The Eagles, All Star, Lyco 2, FC Sparta, ZV Inter United en Soccer Queen.
In de eerste ronde won STS 1 met 2-0 van Adek. All Star klopte The Eagles met 6-5. FC Sparta walste met 15-0 over Lyco 2 en ZV Inter United was met 8-0 maten te groot voor Soccer Queen.
In de halve finale wees All Star de ploeg van STS 1 met 6-2 terug, terwijl FC Sparta met 3-0 van ZV Inter United won.
In de finale eiste All Star met een 7-4 zege op FC Sparta de titel op. ZV Inter United won de strijd om de derde plaats na penalty’s met 2-1 van STS 1.
Eindstand:
1.All Star
2.FC Sparta
3.ZV Inter United
In februari 2017 zal er nog een toernooi georganiseerd worden en in juli 2017 start de dames futsalcompetitie.