Mi Lobi Yu voorproef nieuwe cd Humphrey & Friends

De muziekgroep Humphrey & Friends werkt momenteel aan een nieuwe cd met alleen maar zelfgeschreven liedjes. Het nummer ‘Mi Lobi Yu’ vertolkt door Zippora Windzak is een voorproefje van het album. ”Dit keer een beetje anders dan a capella, wat men gewend is van ons, even anders doen dus”, vertelt bandleider Humphrey Koulen. “Er is ook een a capella versie van ‘Mi Lobi Yu’ in de maak. Deze komt met vijf andere nummers op het nieuwe album te staan”, vult hij aan. De inspiratie voor het schrijven van eigen nummers komt volgens Koulen doordat hij een van finalisten is van Suripop XIX. “Ik dacht van als mijn inzending voor Suripop  goed bevonden is, waarom niet schrijven voor mijn eigen groep.” Humphrey & Friends bestaat nu uit: Fanuel Herbert, Zippora Windzak, Dwight Seedorf, Michael Hunter, Selmo Leming en Humphrey Koulen. De groep is veelgevraagd op huis-en bedrijfsfeesten.