Wadika Ramsukul lanceert ‘Jab tak hein Zindegie’

Zangeres Wadika Ramsukul heeft na haar eerste album ‘Mera Saaya’ in maart, de lat hoger gelegd. Gelijk na de lancering van ‘Mera Saaya’ beloofde de zangeres met een eigen compositie te komen en haar belofte heeft ze pas waar gemaakt. Haar lied heet ‘Djab Tak hein Zindagie’ en is al te horen op de diverse radiostations. Het lied gaat over de liefde en het samenzijn van twee geliefden. De zangeres startte haar zangcarriere reeds op haar veertiende. Inmiddels is ze er zeker van dat ze zich wil richten op het schrijven en componeren van eigen liederen. Tot nu toe heeft ze bestaande liederen van Bollywood gezongen. “Het is tijd geworden om eigen gemaakte liederen te zingen. Dat is bovendien creatiever”, zegt ze lachend. Ze vindt dat Suriname genoeg talenten heeft en deze mogen niet verspild worden. Haar inspiraties haalt ze uit de dagelijkse ervaringen van haarzelf en haar omgeving. Naast het nummer ‘Djab tak hein Zindagie’ heeft ze nog vier andere liederen geschreven. Deze worden nu gecomponeerd. “Ik wil elke maand een nieuw nummer uitbrengen. Dat is mijn streven”. Er komt ook nog een videoclip van ‘Djab tak hein Zindagie’, zegt de zangeres enthousiast. De voorbereidingen zijn reeds getroffen. Het streven is om eind juli de clip al uit te brengen. Ze is haar sponsoren bijzonder dankbaar voor de ondersteuning die ze heeft gekregen. Ook haar team dat haar heeft bijgestaan is ze erorm erkentelijk. Naast haar carrière als zangeres is Ramsukul in het dagelijks leven een ondernemer. Ze heeft een kledingzaak en een beautysalon. Haar eerste album is goed ontvangen door het publiek. Ze verwacht dat haar nieuw nummer ook succuesvol wordt.