Concert ‘The Unveiling of…’ biedt jong talent een podium

Op 5 oktober 2024 organiseren Stichting 3:16 WORKS en Noble Marketing Agency het concert ‘The Unveiling of…’. Dit evenement geeft jongeren van 13 tot 25 jaar de kans om hun talenten in zang, dans en acteren te presenteren. Tijdens het concert wordt ook de officiële naam van de jongerengroep onthuld.

In een interview vertelt Joy, leidster van het jongerenkoor:  ‘’Het doel van dit concert is om jongeren een plek te geven waar ze hun talenten kunnen laten zien en om de gemeenschap samen te brengen. We kijken ernaar uit om die avond inspirerende acts neer te zetten die de kracht van samenwerking en creativiteit vieren.”

De organisatie zit niet zelf stil en is actief bezig met fondsenwerving, waaronder het verkopen van hapjes en het organiseren van thrift-verkopen. Met deze acties willen ze, samen met de steun van de gemeenschap, een onvergetelijk concert neerzetten.

In een interview met Sjoukje over de rol van Noble Marketing Agency zegt ze:

“Dit project is heel belangrijk voor ons, omdat het speciaal gericht is op de jongeren. En jongeren hebben tegenwoordig te maken met allerlei uitdagingen. Veel jongeren hebben te maken met moeilijke thuissituaties, relatieproblemen, schooluitdagingen of worden gepest. Met dit concert willen we hen op een creatieve en positieve manier steunen en een veilige plek bieden waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen.” Sjoukje voegt eraan toe:  “Wij van Noble Marketing Agency geloven sterk in dit soort projecten en ondersteunen die graag, omdat we weten dat ook al is de weg soms moeilijk, we met de juiste steun samen alle obstakels kunnen overwinnen.”

Registreren

Eenieder is welkom, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Alle informatie en de registratielink zijn te vinden op de Facebookpagina’s van Noble Marketing Agency en 3:16 WORKS.

More
articles