597 Netwerken tegen zomaar opnemen voorschot, voorstaander nationale spaarpot

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

In een recent interview benadrukte Annand Jagesar dat de olie-inkomsten Suriname de mogelijkheid bieden om de ergste acute nood te verlichten door middel van een voorschot. Dit is een begrijpelijke gedachte gezien de financiële uitdagingen waar het land momenteel mee te maken heeft. Echter, dit mag onder geen beding zonder toestemming van het volk gebeuren!

Continue Reading597 Netwerken tegen zomaar opnemen voorschot, voorstaander nationale spaarpot

ECD sluit supermarkten wegens prijsopdrijving en ontbreken van prijsaanduiding

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), heeft op dinsdag 22 oktober 2024 controle te Houttuin en aan de Martin Luther Kingweg uitgevoerd. De ECD heeft supermarkten aangedaan en heeft tijdens de controles overtredingen geconstateerd zoals prijsopdrijving, ontbreken van prijsaanduiding, voorverpakte goederen die minder in gewicht zijn.

Continue ReadingECD sluit supermarkten wegens prijsopdrijving en ontbreken van prijsaanduiding

President Santokhi roept op tot actieve bijdrage van de diaspora tijdens werkbezoek aan Curaçao

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

President Chandrikapersad Santokhi heeft tijdens zijn werkbezoek aan Curaçao het belang van de Surinaamse diasporagemeenschap benadrukt voor het versterken van de banden tussen Suriname en Curaçao. In gesprekken met premier Gilmar Pisas, gouverneur Lucille George-Wout en leden van de Surinaamse gemeenschap werd de cruciale rol van de diaspora onderstreept voor de verdere ontwikkeling van beide landen. Tijdens deze gelegenheid, op dinsdag 22 oktober in het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort, werd ook het Diaspora Instituut Curaçao officieel gelanceerd.

Continue ReadingPresident Santokhi roept op tot actieve bijdrage van de diaspora tijdens werkbezoek aan Curaçao

Voorbereidingen opening nieuw waterpark in volle gang

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

De voorbereidingen voor het openen van een nieuw waterpark aan de Verlengde Charlesburgweg in Paramaribo zijn in volle gang. Het eerste deel van het project bevindt zich nu in de afrondende fase. Het park zal verschillende attracties bieden, waaronder spectaculaire glijbanen, waarvan een maar liefst 15 meter hoog is.

Continue ReadingVoorbereidingen opening nieuw waterpark in volle gang