Suriname en Aruba versterken samenwerking met ondertekening MoU

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Tijdens een bezoek in het bestuurskantoor Cocolishi hebben Suriname en Aruba hun bilaterale samenwerking verder verdiept met de ondertekening van een memorandum of understanding (MoU). Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) en minister-president Evelyna Wever-Croes van Aruba bekrachtigden hiermee de intentie om gezamenlijk nieuwe economische, sociale en culturele mogelijkheden te verkennen en benutten.

Continue ReadingSuriname en Aruba versterken samenwerking met ondertekening MoU

‘Slimme en innovatieve oplossingen voor klimaatverandering’

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

In het kader van Wereldstandaardendag 2024 organiseerde het Surinaams Standaarden Bureau (SSB), een onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), een paneldiscussie met het thema “Klimaatverandering: Water gekoppeld aan Artificial Intelligence (AI)”.

Continue Reading‘Slimme en innovatieve oplossingen voor klimaatverandering’
Read more about the article Newmont Suriname ontvangt ACE 2024 in Klimaatbestendigheid
Newmont Suriname vierde op zondag 1 oktober jongstleden zijn eerste volledige jaar van veilige, efficiënte en verantwoorde productie van de Merian-goudmijn in het centrale deel van Oost-Suriname.

Newmont Suriname ontvangt ACE 2024 in Klimaatbestendigheid

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Newmont Suriname, LLC heeft met trots de prestigieuze United States Secretary of State’s Award for Corporate Excellence (ACE) 2024 gewonnen in de categorie Klimaatbestendigheid. Deze bijzondere erkenning onderstreept de toewijding van het bedrijf om een duurzaam verschil te maken, zowel voor het milieu als voor de gemeenschappen waarin het actief is.

Continue ReadingNewmont Suriname ontvangt ACE 2024 in Klimaatbestendigheid