Telesur stopt met mobiele dienstverlening in Nederland per 31 oktober 2024

Telesur heeft aangekondigd dat het zijn mobiele dienst, Telesur Mobiel Nederland, per 31 oktober 2024 zal beëindigen. Deze beslissing komt door veranderende marktomstandigheden en aanpassingen in de wet- en regelgeving in Nederland. Hierdoor is het voor het Surinaamse staatsbedrijf niet langer haalbaar om in de Nederlandse markt actief te blijven.

Sinds de lancering in 2008 heeft Telesur met succes mobiele diensten geleverd aan de Surinaamse diaspora in Nederland. Hoewel de keuze om te stoppen moeilijk was, benadrukt Telesur dat het noodzakelijk is om zijn middelen op een efficiënte manier te gebruiken in het veranderende marktlandschap.

Klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de stopzetting en begeleid bij het overstappen naar alternatieve diensten. Tussen 14 en 24 oktober 2024 kunnen klanten zich registreren om over te stappen op Vodafone prepaid. Voor klanten in Suriname biedt Telesur de mogelijkheid om hun TMN-simkaart gratis in te ruilen voor een nieuw prepaid nummer. De populaire tweelanden-simservice zal echter niet meer beschikbaar zijn.

Telesur bedankt zijn klanten voor hun jarenlange vertrouwen en loyaliteit en moedigt hen aan om voor meer informatie de website te raadplegen.

 

More
articles