Natio speelt gelijk tegen Costa Rica, maar wint harten publiek

  • Post author:
  • Post category:Sport

De nationale voetbalselectie onder leiding van Stanley Menzo wist afgelopen vrijdag een indrukwekkend gelijkspel te halen uit de ontmoeting tegen Costa Rica. De wedstrijd werd gespeeld in Concacaf verband, waarbij Suriname in poule A op de derde plek dobbert. Slechts de top twee maakt kans op de volgende ronde. Costa Rica, bekend om zijn sterke verdediging en slechts één nederlaag in hun laatste acht wedstrijden, bood taaie weerstand en wist als eerste te scoren in de 13e minuut via Josimar Alcócer.

Continue ReadingNatio speelt gelijk tegen Costa Rica, maar wint harten publiek

Wisse: ‘Ik hou van kickboxen, het is mijn werk, en hou niet van verliezen ’

  • Post author:
  • Post category:Sport

Donovan Wisse heeft op zaterdag 12 oktober 2024 zijn positie als een van de meest succesvolle kickboksers in de midden-gewichtklasse opnieuw succesvol verdedigd. Wisse verdedigde voor de vijfde keer zijn Glory-titel in de RTM Stage Rotterdam, tijdens het co-main event van Glory 96.

Continue ReadingWisse: ‘Ik hou van kickboxen, het is mijn werk, en hou niet van verliezen ’

DE GRENS VAN HET GEDULD

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Wat een slechte en onverkoopbare indruk wordt veroorzaakt en getoond in het district Para, als toeristen en anderen te Zanderij zijn gearriveerd en kort daarop de tocht naar Paramaribo en andere delen van ons land maken. Als je in de nachtelijke uren op de Johan Adolf Pengel Luchthaven landt en richting onze hoofdstad rijdt, zal het je niet gelijk opvallen die bergen vuilnis langs de weg, maar overdag maakt dat toch wél zo een stuitend slordige en zeker onhygiënische indruk.

Continue ReadingDE GRENS VAN HET GEDULD

Wat moet Suriname met de USD 50 miljard doen

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Suriname is nu al laat met nadenken over wat met die USD 50 miljard te doen. De politiek doet hetzelfde zoals zij al 50 jaren doen, namelijk erop los babbelen zonder een visie en plan. De samenleving is net zoals de afgelopen 50 jaren doordrenkt van cynisme, apathie en afgunst. Suriname is in een wurggreep van zichzelf. Iemand – dat is Total Energies - heeft een “trap tegen het schaakbord” gegeven en het spel moet nu anders gespeeld worden.

Continue ReadingWat moet Suriname met de USD 50 miljard doen

Santokhi: ‘Sportinvesteringen sleutel tot gezondere toekomst voor Suriname’

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Sport is niet alleen een bron van trots voor Suriname, maar ook een essentiële pijler voor de ontwikkeling van een gezonde en dynamische samenleving. Volgens president Chandrikapersad Santokhi, in zijn onlangs gehouden jaarrede, investeren we niet alleen in onze atleten, maar versterken we ook onze gemeenschappen.

Continue ReadingSantokhi: ‘Sportinvesteringen sleutel tot gezondere toekomst voor Suriname’

President Santokhi opent ‘COSU bakkerij – Brood Nodig’ in Coronie

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

President Chandrikapersad Santokhi heeft de ‘COSU bakkerij - Brood Nodig’ officieel geopend in het district Coronie. Deze bakkerij, een initiatief van Stichting Kies voor Ontwikkeling (KVO), is opgezet om te voorzien in de broodbehoefte van de lokale bevolking, vooral voor schoolgaande kinderen die vaak zonder ontbijt naar school moeten. Het plakkaat werd door de president onthuld op 11 oktober tijdens een werkbezoek in het district.

Continue ReadingPresident Santokhi opent ‘COSU bakkerij – Brood Nodig’ in Coronie

Vanaf november zal Caribbean Airlines vier keer per week vliegen naar Suriname

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Voor het eerst in haar geschiedenis zal Caribbean Airlines (CAL) een directe verbinding creëren tussen Guyana en Suriname. Vanaf 3 november zal de luchtvaartmaatschappij haar non-stopvluchten naar Suriname uitbreiden van twee naar vier wekelijkse vluchten vanuit Port of Spain.

Continue ReadingVanaf november zal Caribbean Airlines vier keer per week vliegen naar Suriname

Telesur stopt met mobiele dienstverlening in Nederland per 31 oktober 2024

  • Post author:
  • Post category:Lokaal

Telesur heeft aangekondigd dat het zijn mobiele dienst, Telesur Mobiel Nederland, per 31 oktober 2024 zal beëindigen. Deze beslissing komt door veranderende marktomstandigheden en aanpassingen in de wet- en regelgeving in Nederland. Hierdoor is het voor het Surinaamse staatsbedrijf niet langer haalbaar om in de Nederlandse markt actief te blijven.

Continue ReadingTelesur stopt met mobiele dienstverlening in Nederland per 31 oktober 2024