Wegomlegging in verband met jaarrede president op 1 oktober

President Chandrikapersad Santokhi zal op 1 oktober de jaarrede uitspreken. Ook zal het staatshoofd tijdens de Buitengewone Openbare Vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) een uiteenzetting geven over het te voeren beleid. De ontwerpbegrotingen voor het dienstjaar 2025 zullen ook door de regering worden aangeboden. In dat kader zal het verkeer rondom het parlement worden omgelegd.

Het verkeer zal vanaf 06.00 uur worden omgeleid op de navolgende kruisingen:

– H.A.E. Arronstraat/Grote Combéweg

– Kleine Waterstraat/Van Rooseveltkade.

Vermeldenswaard is dat het rijverkeer komende vanuit de richting van de Kleine Waterstraat, voorlangs DNA rond 08.00 uur eveneens zal worden omgeleid en wel vanaf de kruising gevormd door de van Sommelsdijckstraat en het Mr. Rietbergplein, hetgeen tot na de Buitengewone Openbare Vergadering zal plaatsvinden.

Ook wordt een beroep gedaan op het personeel van de omliggende kantoren hun voertuigen op die dag niet te parkeren binnen de dan ingestelde veiligheidszone, welke omgeven wordt door de navolgende wegen:

– de Waterkant vanaf de H.A.E. Arronstraat tot het Hoekhuis c.q. de straat voorlangs Dixie Bar;

– de straat voorlangs Dixie bar tot de Mr. F. Lim A Postraat;

– de Mr. F. Lim A Postraat tot de straat voorlangs Dixie Bar;

– op de parkeerhavens vóór het gebouw van De Nationale Assemblee;

– op het trottoir rondom het Onafhankelijkheidsplein;

– op het trottoir rondom het Vlaggenplein;

– op het trottoir rondom het Monument der Gevallenen.

Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt een beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

More
articles