Nurmohamed: ‘Onder Santokhi moet iedereen werken’

Riad Nurmohamed, minister van Openbare Werken, heeft de afgelopen week tijdens een Ondro Oso meeting van de VHP gezegd, weten dat niets gratis zal komen. Volgens hem moet eenieder keihard zijn of haar bijdrage leveren, zodat wij als land ons doel kunnen bereiken. Volgens de bewindsman is dit het verschil tussen de huidige en de vorige regering, waarbij mensen zelf in de gevangenis zijn beland, omdat zij weigerden te werken en van de staat wilden profiteren.

Volgens Nurmohamed heeft president Santokhi de juiste aanzet gegeven, daar ook zijn vrouw en kinderen keihard zijn ingezet om hun bijdrage te leveren. “Bij vorige regeringen mocht iedereen feesten…zittend feesten. Die werkten niet op kantoor. Anderen zijn in de gevangenis beland.

Zijn we dat vergeten? Eén in Amerika en één heeft… tja, zichzelf verlost. Dat is het verschil. Bij deze voorzitter moet iedereen hard werken. Dat is het verschil tussen de VHP en andere politieke partijen”, benadrukte de bewindsman. Nurmohamed drukte de aanwezigen op het hart erop te letten, wanneer andere politieke partijen met verhalen zullen komen om de indruk te wekken, dat de huidige Surinaamse president niet werkt of niets heeft gedaan in de afgelopen vier jaar.  Hij hield ze voor om deze personen dan zelf te vertellen, welke zaken er zijn gerealiseerd.

More
articles