Jivan Adhin en Asha Gopalrai prolongeren de 2e Piem Reiziger Memorial Bridgedrive

Op zondag 15 september organiseerde de Surinaamse Bridgebond voor de tweede keer de Piem Reiziger Memorial Bridgedrive. Dit toernooi werd gehouden ter ere van Piem Reiziger, die in januari 2021 is overleden. Piem heeft meer dan twintig jaar een belangrijke rol gespeeld binnen de Surinaamse Bridgebond en heeft bijgedragen aan de Inter-Guyanese Bridge kampioenschappen en de opleiding van vele bridgers.

In 2023 besloot het bestuur van de Surinaamse Bridgebond markante personen binnen de bridgewereld in Suriname te eren met een Memorial toernooi, waarbij de keuze viel op Piem Reiziger en Ewald Muskiet. Acht koppels namen deel aan deze Memorial Drive, die volgens een Round Robin Howell systeem in 7 rondes van 4 boards werd gespeeld. De scores werden nauwkeurig bijgehouden via de bridgemate.

De Top 5 ziet er als volgt uit:

  1. Jivan Adhin en Asha Gopalrai met een totale score van 128 punten (76,2%).
  2. Bianca Jubitana en Stephen Harripersad met een totale score van 90 punten (53,6%).
  3. Marion Hoeseni en Rinia Lieuw A Soe, Ann Meyer en Karina Radhakishun, Inoca Rusland. en Steven Haverkamp allen met een totale score van 80 punten (47,6%).

Jivan Adhin en Asha Gopalrai prolongeren hun titel van 2023 en ontvangen een wisseltrofee en gouden medaille. Bianca Jubitana en Stephen Harripersad krijgen een zilveren medaille. Ondanks de lagere opkomst door de vakantieperiode kijkt de Surinaamse Bridgebond terug op een geslaagde activiteit. De Surinaamse Bridge Bond, opgericht op 18 februari 1954, viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. De reguliere bridge parendrive vindt elke maandag om 19:00 uur plaats in het Denksportcentrum op het Universiteitscomplex.

More
articles