Sabrina Starke brengt album ‘Weather Storm’ uit

De Nederlandse singer-songwriter met Surinaamse roots Sabrina Starke brengt op 22 november haar nieuwste album,  uit. ‘Weather Storm’ uit.

‘Weather the Storm’ is niet zomaar een album, het is een verhaal over overleven, persoonlijke groei en hoop. Na een periode van grote uitdagingen met ziekte, en nadat de pandemie de hele wereld op zijn kop had gezet, vond Sabrina haar vonk weer terug en begon te werken aan een nieuw album. Deze keer keerde ze terug naar de studio met een dieper gevoel van de zin van het leven en het doel ervan, wat resulteerde in een verzameling nummers die zowel rauw als inspirerend zijn en luisteraars een kijkje bieden in de ziel en mindset van Sabrina.

“De afgelopen jaren waren een van de zwaarste die ik ooit heb meegemaakt”, zegt Sabrina. “Mijn onzekere toekomst dwong me om de realiteit van mijn eigen leven te accepteren en van daaruit stappen te ondernemen om te helen, te reflecteren en te groeien. Net zoals een storm het landschap verandert, moest ik mijn identiteit en waarden herontdekken. Ik ben niet langer de persoon die ik vroeger was. Maar door alles heen, is muziek altijd mijn anker geweest. ‘Weather Storm’ is een getuigenis van veerkracht en van de lessen die je kunt leren van de donkerste momenten. Ik hoop dat het resoneert met iedereen die zijn eigen stormen heeft meegemaakt.” ‘Weather Storm’ is haar zevende album.

 

More
articles