Finabank start gratis sessies voor financiële inclusie om ongelijkheden te verminderen

In een poging om ongelijkheden in de samenleving terug te dringen, biedt Finabank gratis financiële inclusiesessies aan. Deze sessies zijn bedoeld om deelnemers te helpen hun kennis van financiële producten te vergroten, hun financiële vaardigheden te versterken en verantwoord financieel gedrag te bevorderen. Dit initiatief sluit aan bij het tiende Duurzame Ontwikkelingsdoel (SDG 10): het verminderen van ongelijkheden.

Bedrijven kunnen ervoor kiezen om de sessies op hun eigen locatie te laten plaatsvinden, mits de benodigde faciliteiten beschikbaar zijn. Alternatief kunnen medewerkers deelnemen aan sessies op het kantoor van Finabank. Individuen zijn ook welkom om zich aan te melden, waarna de bank groepen van twintig personen per sessie zal samenstellen.

Tijdens de sessies krijgen deelnemers een dieper inzicht in de financiële producten van Finabank en de voordelen van een zakelijke relatie met de bank. Daarnaast ontvangen zij praktische tips voor het beter beheren van hun persoonlijke financiën. De sessies bieden tevens een platform voor het stellen van vragen over financiële onderwerpen.

More
articles