Notch snoept punten af van Transvaal

De voetbalverenigingen uit het oosten Notch, wist in een goed gevuld Franklin Essed Stadion punten af te snoepen van Transvaal. Hoewel het duidelijk was dat Transvaal de betere ploeg van de wedstrijd was, wist Notch net voor de slotfase de gelijkmaker te scoren en de eindstand op 1-1 te bepalen. De ploegen gingen de kleedkamers ook al in met een 0-0 stand. Voor Notch was het belangrijk geen verlies te lijden en Transvaal de kans te bieden op het kampioenschap.

Dimitri Apai, aanvoerder van Transvaal, miste een paar goede scoringskansen in de eerste helft. De goaltjesdief maakte zijn missers echter drie minuten na de start van de tweede helft goed, door een voorzet van Lalanie Tooy goed af te ronden. Geruime tijd hield de koploper van de Suriname Major League (SML) de 1-0 voorsprong vast tot twee minuten vóór het einde van de wedstrijd. Maar Finidi Misidjan bracht in de 88e minuut verwarring in deze plannen toen hij vanuit een hoekschop de 1-1 gelijkmaker voor de Moengonese ploeg binnenkopte.