VHP wil ‘Meet the people’ campagne starten

VHP-parlementariër Chuanrui Wang heeft in een radio-interview gezegd, geen moeite te hebben weer het veld in te trekken en een ‘Meer the people’ campagne te voeren. Volgens hem is de VHP dat ook van plan, en zijn de voorbereidingen reeds in volle gang. Wang stelt niet bang te zijn weer dezelfde buurten in Suriname in te gaan, ook in volksbuurten waar er ontevredenheid heerst over de regering Santokhi-Brunswijk.

“Vier jaren terug hebben we gelopen te Latour, Pontbuiten en in andere plaatsen. Ik ben al bezig met de planning van de ‘Meet the People’, ook een heleboel collega’s en structuren van de VHP, en we gaan naar alle buurten. We gaan naar alle wijken waar we voorheen gelopen: Geyersvlijt, Centrum, Blauwgrond, Rainville, noem maar op. Ik zie het als een examen. Ik heb vier jaren gewerkt en het is tijd dat de samenleving, het volk, mij een cijfer komt geven. Dan moet ik niet bang zijn fu go miti den mang. Mo go gewoon”, zei Wang.

Hij zei zijn best te hebben gedaan in De Nationale Assemblee, en daarom uit te kijken naar de feedback vanwege de mensen in de buurten in vooral Paramaribo, waar hij in 2020 is gekozen met 804 stemmen. Wang zei dat het werk overwegend is gedaan met beperkte middelen, maar er is volgens hem, geen reden om ontevreden te zijn over het bereikte resultaat. “Als het volk ons een onvoldoende geeft, dan staan we daar en we accepteren het. We teki eng. Maar het is niet zo dat ik wegren voor de uitslag”, aldus Wang.

More
articles