Notch en Inter Moengotapoe delen punten

De wedstrijd tussen Notch en Inter Moengotapoe die werd gezien als the battle of the east is afgelopen zondag in het Franklin Essed Stadion in een 3-3 gelijkspel geeindigd. Beide ploegen lieten zich in een goed gevuld stadion van hun beste zijde zien. Het eerste doelpunt kwam van Notch  die reeds in de 11ste minuut via Santos da Lima op een voorsprong kwam.

Echter scoorde Inter Moengotapoe in de 20 ste minuut via Romeo Kastiel de gelijkmaker. Voor rust scoorde Kastiel wederom en bracht Inter Moengotapoe op een voorsprong.

Notch kwam na de rust terug en scoorde Bane in de 63 ste minuut de gelijkmaker. Notch nam zelfs de leiding in de wedstrijd, want in de 66 ste minuut scoorde Pinas Robinho de 3-2 . Kastiel die een goede dag bleek te hebben scoorde in de 87 ste minuut de gelijkmaker voor Inter Moengotapoe.