President ontkent beschuldigingen Bouva over viering jaardag

President Chandrikapersad Santokhi heeft het afgelopen weekend tijdens de regeringspersconferentie ontkend, dat hij bijkans SRD 3,3 miljoen aan staatsgelden zou hebben besteed voor de viering van zijn verjaardag. Volgens de president berust dit niet op waarheid, en begrijpt hij niet waarom Melvin Bouva, NDP-parlementariër, een show hieromtrent heeft opgezet in het parlement. Bouva vond het onacceptabel, dat er op staatskosten een dankdienst werd gehouden voor de verjaardag van het staatshoofd. De president stelde dat hij zijn verjaardag heeft gevierd aan de Rooslaan te Lelydorp, waarbij het hele volk was uitgenodigd. ‘’Dat is privé betaald”, aldus de president.

“Er is een hele show in De Nationale Assemblee geweest over een raadsvoorstel dat niet officieel is en nooit is goedgekeurd. Op het raadsvoorstel waren er al aantekeningen gemaakt van ongeldig of bezwaar, die bewust zijn weggehaald”, merkte de president op. Hij deelde mee dat er twee raadsvoorstellen waren voor ontvangst van verschillende groepen, voor bedragen van SRD 582.000 en SRD 551.000. De president zei dat dit gebruikelijk is, maar dat er in De Nationale Assemblee (DNA) een politieke show van werd gemaakt, omdat er niet werd gevraagd of het waar is, maar gelijk met de beschuldigende vinger werd gewezen.

De president zei zich af te vragen of het geen tijd is om te toetsen of mensen bewust bezig zijn om met valse informatie anderen te bekladden en DNA te misbruiken om alles te mogen zeggen.

More
articles