Raoul Hellings: ‘Havenbeheer draaide op voor kosten voertuigen’

De gewezen voorzitter van de Surinaamse Politie Bond (SPB), Raoul Hellings, heeft in het radio Bakana Tori gezegd, dat er nog meer informatie is met betrekking tot de aanschaf en facelift van de twee voertuigen van de EBS.

Eerder plaatste Hellings op zijn sociale media account over deze twee voertuigen het volgende: ‘Meanwhile krijgt de CEO een splinternieuwe Toyota Prado (PO 00-81) ter waarde van 100.000 US-dollar cadeau en mag de CTO de grill en lampen van zijn auto (PC26-95) pimpen voor 6.000 US-dollar. Saillant detail: de staat is de grootste wanbetaler van de EBS. Dan vinden wij het raar dat onze staatsbedrijven ten onder gaan, en willen we eeuwig de schuld leggen bij vakbonden en hun acties. Hiertegen moeten wij strijden, dit gajes moet weggestemd worden in 2025.’ Echter, volgens Hellings is dit niet alle informatie die aangeeft, dat de voertuigen zijn gekocht door N.V. Havenbeheer.

“We weten ook dat die directeur van de EBS, RvC-lid is bij NV Havenbeheer. En we weten ook dat NV Havenbeheer voor dat geld van die auto heeft moeten opdraaien. Het is gewoon een vestzak-broekzak tori.

Dus eigenlijk is het de president-commissaris van NV Havenbeheer die tegelijkertijd directeur is bij de EBS die via de directeur van Havenbeheer, die tevens een coalitie of partijgenoot is van die directeur”, aldus Hellings.

De gewezen bondsvoorzitter zei ook dat hij de informatie die hij op sociale media heeft geplaatst, helemaal niet van zijn broer heeft gehad, omdat zijn contactnummer onder een andere naam op zijn telefoon is opgeslagen. Wie precies de bron is, wilde hij niet prijsgeven.

More
articles