Kantoro eerste eigen concert van Kenny B

Het eerste eigen concert Kantoro van Kenny B in ons land wordt op 4 mei in het @Live Entertainment Center (voorheen Flamboyant Park) gehouden. “Het is een muziekspektakel dat een statement is voor de Surinaamse muziekindustrie. Een productie van niveau, waarbij we de geschiedenis ingaan als artiesten die spraakmakend zijn”, zegt de artiest.

Kenny B wil laten zien waarom hun werk voor altijd in de harten van vele Surinamers gegrift blijft.  Wat volgens hem de artiesten vele kantooruren  heeft gekost om te bereiken, zullen ze ‘on stage’ presenteren. Naast Kenny B zullen ook optreden: Bottyman, Kater Karma, Poppe, Psycho, Jah Hands Baas. Itaves, Metter Z en Big Star Tega. Het ligt in de bedoeling om ‘Kantoro’ te maken tot een jaarlijks terugkerend event.

Kenny B is momenteel bezig met zijn nieuwe theatertour ‘Den Poku’. Hij heeft al vier succesvolle optredens gegeven.  Op zijn programma zijn er nog concerten  op 12, 13, 25, 26 april en 20 mei.  In ‘Den Poku’ passeren alle grote hits de revue. De eerste theatertour van Kenny heet: ‘The story of Kenny B’.

More
articles