Nurmohammed ontkent verkiezingspropoganda via OW

Riad Nurmohammed, minister van Openbare werken (OW), heeft in gesprek met United News verklaard dat hetgeen wordt beweerd, namelijk dat de regering via het ministerie tracht propagandaprojecten uit te voeren, niet op waarheid berust. Volgens de bewindsman hebben regeringen in het verleden wel degelijk misbruik hiervan gemaakt, maar kan hij de gemeenschap verzekeren, dat de regering waar hij deel van uitmaakt, dit niet zal doen. Met nog ruim een jaar te gaan tot de verkiezingen, voelt ook deze regering de ‘politieke druk’, maar volgens Nurmohamed zijn de lopende projecten en plannen, niet bedoeld om zielen te winnen.

Volgens Nurmohammed maken deze projecten deel uit van de tijdmaat die de regering heeft uitgestippeld. In de eerste jaren van het kabinet Santokhi-Brunswijk concentreerde de prioriteit zich op het ordenen van de financiële huishouding en het terugdringen van de torenhoge schuld.

Nu zijn enkele verlichtende projecten gestart, waaronder een miljarden SRD kostend sociaal programma en de start van woningbouwprojecten, voornamelijk in Wanica en Commewijne.

De minister zei dat de projecten geenszins bedoeld zijn om vrienden en familie te accommoderen. Volgens de minister zijn ook de woningbouwprojecten in volle gang en begint de aanleg van nutsvoorzieningen al enige vorm aan te nemen.

More
articles