Blue Water gaat contract aan met Noble Drilling voor activiteiten offshore Suriname

Blue Water Shipping heeft een contract afgesloten met Noble Drilling voor haar activiteiten in Suriname. Het contract omvat douane-inklaring, lokale logistieke diensten, binnenlands transport en personeelsdiensten voor het boorschip Noble Voyager, dat bezig is met een verkenningscampagne. Deze campagne omvat onder meer het boren van waterputten ten noorden van Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. “We zijn verheugd om samen te werken met Noble Drilling in dit opwindende project, dat het potentieel heeft om aanzienlijke koolwaterstofbronnen in Suriname te ontsluiten”, aldus Gerson Sporkslede, General Manager van de recent geopende vestiging van Blue Water Shipping in Suriname. “Dit contract is een geweldige prestatie voor ons team en weerspiegelt de toewijding en het harde werk hier, evenals bij andere Blue Water-kantoren wereldwijd. We zijn er trots op om onze klanten uitmuntende service te bieden en kijken uit naar de succesvolle uitvoering van dit contract”, voegde Sporkslede eraan toe.

Lokale experts in Paramaribo

Het kantoor in Paramaribo is opgericht de dienstverlening van Blue Water Shipping aan de olie- en gassector in het Caribisch gebied verder uit te breiden en is eind 2023 volledig operationeel geworden.

Met kennis van de lokale omstandigheden en wetgeving, biedt Blue Water op maat gemaakte logistieke oplossingen, evenals ondersteuning op het gebied van personeelslogistiek, visa en immigratie, inkoop- en vrachtdiensten.

Over Blue Water

Blue Water is een wereldwijde aanbieder van alle logistieke diensten op het gebied van modern supply chain management. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft vandaag de dag meer dan 80 kantoren en ruim 2.500 medewerkers wereldwijd.

Elk kantoor combineert een sterk mondiaal netwerk met lokale expertise. In het Caribisch gebied is Blue Water actief in verschillende specifieke bedrijfssegmenten, met name gespecialiseerd in de offshore olie- en gassector, projecten en de groeiende markt van hernieuwbare energiebronnen.

More
articles