SEOGS 2024 zal in juni plaatsvinden

De 4e Suriname Energy, Oil and Gas Summit & Exhibition (SEOGS 2024) zal van 4 tot en met 7 juni 2024 georganiseerd worden. In voorgaande jaren heeft de SEOGS als meest prominente energie- en offshore evenement in Suriname, zowel regionale als internationale belangstellenden aangetrokken. De SEOGS is tot stand gekomen via een samenwerking tussen Staatsolie Maatschappij Suriname, de Surinaamse regering, Global Event Partners Ltd. en Fossil Energy Consulting.

De executive summit en de technische conferentie bieden waardevolle informatie voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in investerings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een van de meest veelbelovende olie- en gasgebieden ter wereld. Daarnaast biedt de tentoonstelling een uitstekende gelegenheid voor internationale deelnemers om contact te leggen met lokale partners en potentiële kopers, waardoor zakelijke relaties kunnen worden opgebouwd en uitgebreid.

Door de nadruk te leggen op samenwerking en kennisdeling, fungeert de SEOGS 2024 als een cruciale ontmoetingsplaats voor professionals en belanghebbenden in de energie- en offshore industrie.

Het evenement biedt een platform waar de nieuwste ontwikkelingen kunnen worden besproken, innovaties kunnen worden gedeeld en zakelijke kansen kunnen worden verkend. Met Staatsolie als gastheer en de volledige ondersteuning van de Surinaamse overheid, belooft SEOGS 2024 een dynamische en vruchtbare omgeving te bieden voor netwerken, leren en zakendoen binnen deze bloeiende sector.

More
articles