Brunswijk ontkent gratis tanken Asabina

Vicepresident Ronnie Brunswijk, heeft gisteren in het parlement openheid gebracht in de kwestie waarbij door VHP-parlementariër Kishan Ramsukul zou zijn aangegeven, dat op kosten van de staat, BEP-voorzitter Ronny Asabina, nog gratis brandstof van de staat verkrijgt. Dit werd tegengesproken door Brunswijk die vertelde dat Asabina het voertuig dat hij in zijn bezit had, in juli 2020 zou hebben ingeleverd. Volgens Brunswijk is het de schuld van de regering dit niet te melden aan het parlement.

Het is niet duidelijk of iemand anders heeft getankt, terwijl het voertuig administratief nog op naam van Asabina stond. Asabina maakte duidelijk dat hij niks te maken heeft met deze kwestie, aangezien hij netjes de auto had ingeleverd. Hij vindt het een kwalijke zaak dat zijn naam door het slijk wordt gehaald.

Volgens verschillende NDP-parlementariërs staan er nog meer namen van personen op de lijst. Het is niet duidelijk of deze personen nog steeds gebruik maken van die regeling, maar de assembleeleden zijn van mening dat er een correctie op de lijst moet komen.

More
articles