Santokhi focust op duurzame aanpak crisis

President Chandrikapersad Santokhi heeft verklaard dat hij zich wil richten op een duurzame aanpak van de crisis waarmee Suriname wordt geconfronteerd. Partij prominenten hebben op 16 januari in verband met de 75ste verjaardag van de partij, kransen gelegd bij het beeld van Jagernath Lachmon. Santokhi benadrukte dat de VHP al eerder en nog steeds, hard werkt om de financiële problemen op te lossen. Op 25 mei 2025 zal het volk beslissen, welke partijen de regering zullen vormen.

Santokhi riep de gemeenschap op alles goed op een rij te zetten en zo het land onder goed bestuur te plaatsen. “Het land moet geplaatst worden onder een leiding die behoorlijk  vertrouwd kan worden”, aldus  Santokhi. Ook zei Santokhi, dat zijn partij iets goeds voor Suriname wil achterlaten. De basis zal goed zijn voor de verdere ontwikkeling van alle sectoren. Hij vindt het erg, dat het land door de crisis heen moest, maar Santokhi is God dankbaar dat Suriname eruit komt.

Verder wees Santokhi  erop, dat de VHP eens  zes zetels binnenhaalde en nu op 20 zetels zit. Het is volgens hem duidelijk, welke richting de partij opgaat. Binnen de structuren zal er hard gewerkt worden om maximale verkiezingswinst te boeken bij de komende volksraadpleging. De partij wil volgens hem meer mandaat krijgen van het volk, zodat ze met meer effectiviteit plannen kan uitvoeren voor het land.

 

More
articles