Parmessar haalt uit naar Ramdin

NDP-parlementariër Rabin Parmessar heeft gisteren in het parlement tijdens de begrotingsbehandeling uitgehaald naar de minister van Buitenlandse Zaken, Albert Ramdin. Volgens Parmessar moet de minister bedanken, daar hij zich kandidaat heeft gesteld voor de functie van secretaris-generaal van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS). De NDP-parlementariër verweet de minister alles in zijn voordeel te hebben gedaan en anderen te kort te doen in zijn voordeel.

Verder zijn de handelingen van de minister volgens Parmessar niet langer aanvaardbaar. “We  kunnen over de handelingen van deze minister en zijn buitenlands beleid zoveel zeggen, daarvoor is een uur te kort. De handelingen van deze minister doen ons elke keer met onze stoel achterover vallen. Van de 150 investeerders die naar Suriname zouden komen, diasporakapitaal, een ambassade die hij in Jeruzalem wenste te vestigen, zijn verklaring over de strijd tussen Palestina en Jeruzalem, de Mennonieten, de Afghanen, de Indiërs en Haïtianen etc..”, betoogde Parmessar.

Voorts heeft de minister volgens Parmessar zich nimmer corrigerend uitgelaten over de beledigingen gedaan door Guyana, omdat volgens de parlementariër Ramdim rekent op de steun van hen de Guyanezen bij de stemming.

 

More
articles