Twee vrouwen ingesloten voor het vernielen van electrische bedradingen

Twee vrouwen G.S en B.T zijn door de politie van het politie bureau Livorno aangehouden voor vernieling van electrische bedradingen van de slaapkamer van de benadeelde L.W (44). De benadeelde woont op één perceel met G.S, die zijn zus is. Zij hebben reeds geruime tijd ruzie.

Op woensdag 3 januari 2024 kwam de benadeelde tot de ontdekking dat zijn slaapkamer verstoken was van electriciteit. Hij ging op onderzoek uit en heeft via camera beelden de strafbare handelen van G.S en B.T waargenomen, waarbij zij door middel van een ladder, zich toegang hebben verschaft tot de vliering. Nadat de benadeelde zijn zus hieromtrent had aangesproken gaf zij te kennen nog meer kabels te zullen vernielen. De benadeelde heeft ter zake aangifte gedaan.

De twee vrouwen G.S en B.T werden ontboden op het bureau, alwaar zij bij aankomst zijn aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide vrouwen in verzekering gesteld ter zake vernieling. De politie van station Livorno zet het onderzoek voort.

More
articles