Jerry Sadiek Nieuwe Kampioen van Combinatie’80

Damvereniging Combinatie’80 sloot op 22 december haar jaar af, waarbij tevens de prijsuitreiking plaatsvond van het kampioenschap van Combinatie’80. Dit kampioenschap omvat een reeks toernooien die de vereniging gedurende het hele jaar organiseert, elk met verschillende gewichtsklassen (punten).

De dammer met de meeste punten wordt dan uitgeroepen tot kampioen van de Combinatie’80 dammers. Federatie Meester (MF) Jerry Sadiek, die opmerkelijk veel toernooien gedurende het hele jaar van Combinatie’80 won, verzamelde een aanzienlijk aantal punten en werd zo de Kampioen van Combinatie’80 in 2023. Santosh Bhagwandas behaalde de titel van Semi-Kampioen, terwijl Satish Chandai, die vorig jaar kampioen werd, dit jaar de titel van Demi-Kampioen veroverde. Rohit Sewdajal en Ashwien Birdjoe eindigden respectievelijk als 4e en 5e in het toernooi.

Tap Yari Superblitz

Ter gelegenheid van de jaarafsluiting organiseerde de vereniging ook een Tap Yari Superblitz. Dit is een versneld damspel dat wordt gespeeld met een tempo van 3 minuten en 2 seconden. In totaal namen 30 spelers deel, waarvan 19 van de vereniging zelf en 11 gastspelers.

Federatie Meester (MF) Arwien Bhagwandas, die momenteel met kerstvakantie in Suriname verblijft, won het toernooi met 18 punten (100% score). Federatie Meester Jerry Sadiek behaalde de titel van Semi-Kampioen met 14 punten, en Satish Chandai werd Demi-Kampioen met 13 punten.

Santosh Bhagwandas en Montazali Nazir eindigden respectievelijk als 4e en 5e in dit toernooi. De vereniging had ook troostprijzen voor de beste dame Simran Ragho, de beste veteraan Robby Koendjbiharie en de meest veelbelovende jeugdammer Jaden Padji. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar de volgende sponsors die het Tap Yari toernooi mogelijk hebben gemaakt: Kings Drankenpaleis voor het beschikbaar stellen van troostprijzen, Das Party Rental voor het beschikbaar stellen van stoelen en tafels, Urmi’s Flowers voor de prachtige trofeeën, en 597 Sports Suriname voor de organisatie en het management van het hele evenement.

Combinatie’80 dankt ook de volgende sponsors voor hun steun om de vereniging operationeel te houden: Jojo Trading N.V, N.V. Sun Globe Petrol (Sewkaransing), Guru Rotishop (Radjes Narain), D&J Bar en Restaurant (Dilip Jagroep), Ashwin Chitanie, Jerry Sadiek, en Ree Sardjoe.

More
articles