Bhola niet te spreken over handeling marktmeester

Ricardo Bhola, districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, heeft in gesprek met KeyNews gezegd, niet te spreken te zijn over het feit dat de marktmeester door de politie is aangehouden op verdenking van verkrachting. Volgens de burgervader heeft hij zelf zaken via de media moeten vernemen, maar is het een schande dat een ambtenaar die onder hem valt, zich schuldig maakt aan dit misdrijf.

“Het gedrag en de handelingen van deze ambtenaar in de functie van marktmeester, zijn ontoelaatbaar en onacceptabel. Zijn handelingen hebben het commissariaat ernstig geschaad. Ik ben geschokt en diep teleurgesteld in de marktmeester. Overigens geldt dit voor elke burger in ons land. Wij mogen nooit als natie accepteren dat vrouwen worden lastig gevallen, in welke vorm dan ook. Ik keur dit ten strengste af”, aldus Bhola.

Volgens Bhola deed de standhoudster in eerste instantie aangifte op de markt, maar werd ze verwezen om die lie-ver te doen aan de Keizerstraat. Hier werd de aangifte wel aangenomen, maar stond de politie er versteld van dat dit niet kon gebeuren op de markt. De politie heeft intussen een verklaring uitgegeven waarin zij op zoek is naar mogelijk meer slachtoffers van de marktmeester. Ook heeft de marktmeester intussen het strafbare feit bekend bij de politie. Zijn aanhouding is met dertig dagen verlengd.

More
articles