Samora: ‘’Born in Suriname’ gaat over mijn leven”

Samora Souprayen heeft de afgelopen tijd veel furore gemaakt met haar indrukwekkende nummers zowel in Suriname als daarbuiten. Ze was recentelijk nog in de schijnwerpers voor haar award als Best New Artist in de categorie Reggae tijdens de Caribbean Music Awards in New York. Echter is ze niet stil gebleven. De jonge veelzijdige artiest heeft wederom een nieuwe single in elkaar gezet voor haar fans.

“Born in Suriname”, is de titel van het nieuwste nummer van Samora. “Dit lied gaat over mijn leven. Vanaf de tijd toen ik in Suriname woonde en wat ik heb bereikt in mijn leven”, vertelt de zangeres heel trots. In het nummer vertelt ze het verhaal over haar eigen leven van kleins af aan. Ze zingt over haar jeugdjaren, daarna de verhuizing en over haar carrière tot nu toe. Samora geeft aan dat de belangrijkste boodschap van ‘Born in Suriname’ is dat dromen uitkomen. Dit is de rode draad van de single. “Ik heb vanaf het moment dat ik kon praten, gezegd dat ik zangeres zal worden. En ik ben daarover blijven dromen en daarin blijven geloven”, zegt Samora. Zij heeft de tekst van ‘Born in Suriname’ zelf geschreven. Al in de titel komt Suriname voor, iets wat ze bewust heeft gedaan. Hiermee wil ze meer bekendheid geven aan het land, omdat velen nog nooit over Suriname hebben gehoord. De single heeft een swingende moderne dancehall beat, die in elkaar is gezet door Samora, Res Staudenmann, Ludovic Hoarau (Kiro MusicMaker), Guillaume Décure & Romain Bellanger (Rumble 1 Records, France).

Als artiest hoopt Samora dat haar nummers aanslaan. Ze weet wel zeker dat dit nummer haar fans zal bemoedigen. De artiest zegt dat de single over haar privéleven gaat en daarom hoopt ze om een inspiratie te zijn voor velen. Samora is hoopvol gestemd dat ze veel mensen kan bereiken en dat zij ook achter hun dromen gaan. De boodschap van Samora luidt als volgt: ‘’Omring je met mensen die jou gunnen om verder te komen in het leven. Ik heb heel veel mensen moeten loslaten tijdens mijn groei. Laat niemand je leven bepalen dan jijzelf.”

‘Born in Suriname’ is tevens het laatste nummer van de zangeres voor dit jaar. Na een korte break met haar gezin, zal ze de draad weer helemaal oppakken voor het nieuwe jaar. Samora belooft dat er in 2024 heel veel nummers van haar zullen komen. Maar voor nu kijkt ze vol enthousiasme uit naar de reacties van het publiek voor wat betreft haar nieuwste song.

More
articles