Surinam Airways intoduceert nieuwe route naar Miami via Aruba – Curacao

In het kader van het verder herstel van Surinam Airways en de verdere uitbreiding van het route netwerk wordt per 18 december 2023 de nieuwe route Aruba – Curacao – Miami geïntroduceerd. Deze mijlpaal is voortvloeisel van eerdere bezoeken van Surinam Airways aan Aruba en Curacao in April en Mei 2023 en de sindsdien onvermoeibare inzet van zowel regerings- als industrie instanties in Suriname, Curacao als Aruba.

Nu alles inorde is, zal ook deze uitbreiding van het route netwerk via Aruba-Curacao naar Miami moeten bijdragen aan de verhoging van de productiviteit, vergroting van de verdiencapaciteit en bovenal verbetering van de connectiviteit en reiservaring voor het reizend publiek.

De vluchten vanuit Aruba en Curacao naar Miami worden uitgevoerd door Surinam Airways Boeing 737- 800 (B737-800) met minimaal 150 zitplaatsen, Inflight Entertainment, Comfort met keuze uit Business class, Premium Economy- of Economy class. Surinam Airways staat ook bekend om het heerlijke eten aan boord.

Met de introductie van deze nieuwe bestemming op 18 december 2023 zal de connectiviteit vanuit Suriname, Aruba en Curacao worden verbeterd,als basis voor verdere uitbreiding van het Regionaal routenetwerk.

More
articles