Karg presteert uitstekend tijdens eerste pro bodybuilding wedstrijd

De Surinaamse bodybuilder Jermain Karg heeft zich het afgelopen weekend van zijn beste zijde laten zien tijdens zijn eerste pro bodybuilding wedstrijd. De atleet won de Mr. Universe IFBB Elite  pro, welke in Columbia werd gehouden. De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) liet op zijn Facebook pagina weten dat het geen makkelijke klus was voor Karg, die volgens de bond de dag daarvoor werd benadeeld door de organisatie.

De officiële sportbond voor bodybuilding en gewichtheffen in Suriname, liet weten dat Karg zaterdag op de tweede plaats eindigde bij de amateur wedstrijd. Daar ontstond ontevredenheid over bij de organisatie. “Karg werd vervolgens door de voorzitter van de organisatie benaderd, die hem alsnog zijn pro card aanbood. Karg accepteerde zijn pro card en mocht vervolgens gelijk zijn eerste pro wedstrijd houdien die hij overtuigend won”, schrijft de SBWB.

Voor Karg is dit weekend één die hij niet kan vergeten en zei in gesprek met een buitenlands medium aan, dat hij zaken nog moet verwerken. Echter is hij klaar voor de uitdaging, waarvoor hij nu als probodybuilder staat.

More
articles