Surinaamse brouwerij introduceert PARBO BIER 6.8%

De Surinaamse Brouwerij N.V. herdenkt op 28 oktober 2023 haar 68-jarig jubileum. Om deze speciale gelegenheid te markeren en de passie voor innovatie en lokale trots te benadrukken, introduceert de Surinaamse Brouwerij N.V. een opwindend nieuw amberkleurig biertje met een hoger alcoholpercentage: PARBO BIER 6.8%.

Met deze nieuwe line extension van Parbo Bier bouwt de Surinaamse Brouwerij N.V. voort op haar langdurige erfenis van vakmanschap, innovatie en creativiteit. De ambachtelijke productlijn belichaamt de innovatieve geest van de brouwerij en biedt bierliefhebbers een unieke smaakervaring. PARBO BIER 6.8% is zorgvuldig samengesteld met behulp van de beste ingrediënten en expertise van de master brewers van de Surinaamse Brouwerij N.V.

Het hogere alcoholvolume van dit ambachtelijke bier tilt de proefervaring naar een nieuw niveau. De intense smaken en complexiteit zijn bedoeld om fijnproevers en avontuurlijke bierdrinkers te verrassen. Liefhebbers kunnen genieten van een rijkere en diepere smaakbeleving, terwijl ze tegelijkertijd de onmiskenbare kwaliteit en het vakmanschap van Surinaamse Brouwerij N.V. ervaren. Als een brouwerij die geworteld is in de lokale gemeenschap, put Surinaamse Brouwerij N.V. ook inspiratie uit de lokale trots.

Dit nieuwe ambachtelijke PARBO BIER 6.8% is ook een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en cultuur van ons land. “De lancering van PARBO BIER 6.8% markeert een belangrijke mijlpaal in het succesverhaal van Surinaamse Brouwerij N.V. Het weerspiegelt onze toewijding aan constante innovatie en het vieren van onze lokale kracht en trots. We zijn verheugd om PARBO BIER 6.8% te delen met onze gewaardeerde klanten en bierliefhebbers die op zoek zijn naar een verfijnde en avontuurlijke proefervaring”, aldus Earl Frijemersum, Marketing Manager.

PARBO BIER 6.8% van Surinaamse Brouwerij N.V. is vanaf 23 oktober 2023 tijdelijk verkrijgbaar in de winkels, slijterijen, restaurants en bars in Suriname. De consumentenprijs is SRD 120, – (exclusief statiegeld).

More
articles