Troefcallkampioen Sudhar maakt geen fout bij start nieuwe competitie

Afgelopen dinsdag vond in de Courtyard Charity de start van de competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) plaats. Landskampioen Sudhar maakte geen fouten tegen Victorie. Ze won met 85-73. De hoogste score bij Sudhar was voor het koppel Dewanand Sheoratan – Navin Jiawan met 30 punten. Voor Victorie noteerde het koppel Glenn Stuurland – Evita Ristra 23 punten. Er doen 14 verenigingen mee aan deze competitie, die over 2 ronden gespeeld zal worden. Op de eerste speeldag waren er 4 wedstrijden.

Nieuwkomer Rovero won haar partij van Olaria met 78-74. De hoogste score voor Rovero was voor het koppel Roy Mangal – Sudeshkoemar Boedhoe met 25 punten. Bij Olaria had het koppel Andrew Muller – Rakesh Soekhai 24 punten. Palm Boys speelde een sterke partij tegen nieuwkomer Kampoe 2 en won met 107-48. De hoogste score van Palm Boys was voor het koppel Ashwin Hannoe – Ryan Ramsahai met 34 punten. Bij Kampoe 2 noteerde het koppel Viresh Changoer – Sarwan Mohanlal 15 punten. Friends won moeizaam van Trekkers met 73-67. De hoogste score bij Friends was voor het koppel Raoul van Dijk – Shaniel Jaggoe met 21 punten. Voor de Trekkers had het koppel Gerald Joseph – Henri Inderson 20 punten.

Voor vandaag staan wederom een paar wedstrijden op schema. Zo zal Charity het opnemen tegen Kolibrie, Shaktie tegen SMC en Toppers tegen Kampoe.

More
articles