Zanger Azi deelt ervaringen met ‘Sneltrein’

Met zijn nieuwe single trekt Azgad Abas, meer belend als Azi, heel wat muzikale aandacht. Zijn hart ligt voor een groot deel bij Hip Hop en dat is duidelijk te horen bij ‘Sneltrein’. Bij het nummer hoort ook een opvallende videoclip, die de wereld wordt ingestuurd.

‘’’Sneltrein’ gaat over mijn levenservaringen en de groei die ik als persoon en artiest heb doorgemaakt”, benadrukt Azi. De zanger deelt met het lied belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. Tegelijkertijd merkt hij op dat deze hem niet hebben doen afzien van zijn plannen in het leven. Vastberaden gaat hij door om zijn ideeën te realiseren. Hij gelooft erin dat wat voor jou bestemd is, op je pad zal. producent Reuben heeft dit project ondersteund met de muzikale vormgeving.

De in Paramaribo geboren tattoo-artiest begon zijn muziekcarrière tijdens de Covid-19-pandemie, waarbij hij het publiek verraste met zijn geweldige zangkwaliteiten en goede performance. “Ik had veel vrije tijd in 2020 totdat ik in contact kwam met Bollebof, mijn klant, die een goed muzieknetwerk heeft. Zo raakte ik door hem geïnspireerd”, vertelt Azi. Zijn empathie versnelde de muzikale toekomst, waardoor hij inmiddels drie Amerikaanse nummers op Spotify heeft staan. ‘Blessed with life’, ‘Glitter & Gold’ en ‘35’ worden nog veel afgedraaid.

In he dagelijks leven is Azi een gepassioneerde allround tattoo-artiest met een eigen stijl. In zijn populaire shop in hartje Rotterdam, heeft hij tevens een ruimte gecreëerd voor een studio. “Daarnaast heb ik een kledinglijn en maak ik verschillende kunstwerken,” vertelt de trotse artiest. Echter is zijn streven om zijn concept te franchisen.

Azi geeft verder aan heel wat nummers te hebben, die op een album uitgebracht zullen worden. Intussen werkt hij nog aan vele projecten. Zijn inspiratie komt middels een gevoel. Vaak raakt hij getriggerd door andere artiesten om zelf een product uit te brengen. Verder wil hij graag be-kendheid genieten in zijn geboorteland. Met ‘Sneltrein’ hoopt hij een goede boodschap neer te zetten.

More
articles