d’Orkest op 30 juli op Kwaku

De Surinaamse popband d’ Orkest vertoeft momenteel in Nederland en staat op 30 juli op het Kwaku Summer Festival. Hiervoor geeft de groep een optreden op 22 juli in de stad Groningen. Van d’Orkest is er een nieuwe single uit. Het nummer heet ‘Wasting Time’, en werd op vrijdag 14 juli gelanceerd. ‘Wasting Time’ is een vrolijk nummer, dat  al een poosje in de studio lag te wachten. De band heeft nu de juiste sound voor het nummer gevonden om het te kunnen releasen. Het lied is trouwens in New York gemixt door  de Surinaamse sound engineer Serge ‘Sergical’ Tsai.  Met deze track voegt d’ Orkest een nieuwe sound toe aan het geluid van de band die al beïnvloed is door reggae, pop, rock, Indiase en Surinaamse muziek.

De melodie van ‘Wasting Time’ is aanstekelijk en de tekst resoneert met de luiste-raars Het lied vertelt over het belang van het waarderen van elk moment in het leven en het vermijden van verspilling van kostbare tijd. Met een pakkend refrein en een funky groove nodigt het nummer het publiek uit om mee te zingen en te dansen.

d’ Orkest dat  in 2018 werd opgericht, heeft de afgelopen jaren gestaag aan populariteit gewonnen. Dit met hun unieke mix van verschillende muziekstijlen en energieke optredens.

More
articles