‘Kansarmen tegemoetkomen is een verantwoordelijkheid van de regering’

‘’Als er projecten uitgevoerd dienen te worden om de kansarmen tegemoet te komen, is dat een verantwoordelijkheid van de regering‘’, zei parlementsvoorzitter Marinus Bee bij de opening van het Woningbouwproject Koela 2.0 aan de Frederikshoopweg te Pontbuiten. Koela was vroeger een jongensinternaat, maar al meer dan vijftien jaar wonen er vijftien gezinnen.

Bee: ‘’Wij gaan samen moeten werken om dit project succesvol af te ronden. Ik zal het moment afwachten waar de sleuteloverhandiging zal plaatsvinden.‘’ De verwachting is dat na de oplevering van de woningen, het eigendomsbewijs in orde gemaakt wordt voor de bewoners.

Gehoopt wordt dat dit de basis zal vormen voor de jongeren die van hieruit een goede woonomgeving hebben om hun studie af te maken en om iets goeds te worden in de maatschappij. Voorzitter Bee was onder de indruk van de snelle voorbereiding en hij sprak zijn waardering uit aan de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en zijn team. De parlementsvoorzitter hoopt dat het niet zal blijven bij de onthulling van het projectbord.

(Bron: DNA.sr)

More
articles