Sadiek behaalt hattrick met 100% score in Keti Koti Superblitz-toernooi

Damvereniging Combinatie ‘80 organiseerde op zaterdag 1 juli, haar Keti Koti Superblitz-toernooi. Dit toernooi werd gesponsord door de pas geopende D&J Bar en Restaurant, gevestigd aan de Anamoestraat 18. Er deden zeventien personen mee aan dit Superblitz-toernooi, dat werd gespeeld op een tempo van 3 minuten + 2 seconden.

Federatie Meester (MF) Jerry Sadiek, die onlangs het klassieke toernooi en het Hindoestaanse immigratie Blitztoernooi won, behaalde een hattrick door het Keti Koti Superblitz-toernooi te winnen met een perfecte score van 100%. Sadiek was na 9 ronden Zwitsers systeem onverslaanbaar met 18 punten (100% score). Het semikampioenschap ging naar Satish Chandai, die 15 punten scoorde door 7 partijen te winnen, 1 partij remise te spelen en 1 partij te verliezen. Santosh Bhagwandas werd demi-Kampioen van het toernooi met 12 punten. Hij won 5 partijen, speelde 2 remises en verloor 2 partijen. Jeugdtalenten Rohan Doergamissier en Armand Kasdiran eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats in het toernooi.

De avond werd afgesloten met snacks en drankjes voor alle deelnemers. De top 3 van het Combinatie ‘80 Keti Koti Superblitz-toernooi 2023 ontving trofeeën, gesponsord door D&J Bar en Restaurant. De leden van Combinatie ‘80 bedanken de heer Dilip Jagroep, eigenaar van D&J Bar en Restaurant, voor de sponsoring van de trofeeën. Het volgende toernooi van Combinatie ‘80 is het Rapid-toernooi, dat de komende weken zal beginnen en zal worden gespeeld op een tempo van 15 minuten en 5 seconden per zet.

More
articles