Lokale bedrijven bieden extra diensten aan olie- en gaspartners

Ruim 150 bedrijven doen mee aan SEOGS

De Suriname Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS) werd gehouden van 19 t/m 22 juni. Dit was de 3e editie en deze was nog groter dan vorig jaar. Er waren 150 bedrijven, 800 delegaties en meer dan 6000 geregistreerde bezoekers voor dit evenement. Deze conferentie brengt sinds vorig jaar internationale partners naar Suriname die nodig zijn voor de olie- en gassector. Lokale en internationale bedrijven deden mee aan deze summit en kregen elke dag na afloop de gelegenheid om te netwerken.

Bedrijven zoals VSH, Digicel, Tromoto, HEM Suriname, Gum Air, N.V. Havenbeheer, SLM en nog veel meer, deelden informatie over de verschillende producten en diensten die zij aanbieden aan de bedrijven die in het kader van de ontwikkeling van olie- en gassector naar ons land zullen trekken in de komende jaren. Volgens Irene Spangenthal van HEM Suriname, is de HEM het eerste bedrijf dat zich had geregistreerd in 2021 voor deelname aan SEOGS. “We staan er voor de tweede keer. Vorig jaar bleek het, naast de Oil & Gas, ook een bedrijvenbeurs te zijn voor de lokale bedrijven. Zeker na de Covid-19 stilte was deze summit een moment om weer te netwerken en elkaar te ontmoeten. Dit jaar spelen we daar beter op in en belichten we vooral ook onze lokale B2B service , ‘HEM2B.com’ genaamd met een online platform voor bedrijven tegen groothandelsprijzen en costumized services die we aanbieden.  Grote lokale bedrijven maken, volgens Spangenthal, al gebruik van deze dienst van de HEM, omdat die zorgt voor gemak en kwaliteit.

Op deze summit willen wij hiermee een partnerschap aanbieden als het gaat om het leveren van verschillende producten die gericht zijn op de behoefte van de klant.”

Los van de HEMB2 service, is er ook aandacht d.m.v posters op de SEOGS, voor  het monumentaal pand aan de Heerenstraat, waar ooit het hoofdkantoor van de HEM was gevestigd. Dit pand en achterliggend magazijn worden volledig gerenoveerd om het daarna te verhuren aan bedrijven die ook een vestiging willen in de binnenstad van Paramaribo.

 

More
articles