Dave van Aerde wil met podcast out of the box denken inspireren

“In Suriname is men vaak bang om dingen te bespreken en die barrière willen we met dit programma doorbreken. Ook probeer ik mensen te inspireren om out of the box te denken”, zegt hij over het doel met zijn podcast. De meest bekeken podcasts zijn: die van de commerciële sekswerker Sisi Pearl en van Welles ‘Mensen die pijn hebben, doen anderen pijn!’.

Dave van Aerde is van huis uit ondernemer. Op zijn 23e opende hij zijn eerste bar-restaurant en een jaar later had hij een discotheek erbij. “In die tijd was ik de jongste ondernemer in het nachtleven en mijn club was heel snel nr. 1, zeg maar de place to be.” Een paar jaar later startte hij de waste management en verwerkingsbedrijf. Van Aerde heeft ook bekende toneelstukken geschreven, geproduceerd en in gespeeld. In 2021 heeft hij een kinderboek uitgebracht en hij werkt nu aan een animatiefilm.

De film is nu in afrondende fase. Deel twee en drie van het kinderboek zijn al af en moeten gepubliceerd worden. Het boek ‘De avonturen van Bollie de Otter’, is online in alle boekhandel-websites in Nederland verkrijgbaar. Dave van Aerde is een van de initia-tiefnemers van de politieke actiegroep Organic Movement.

More
articles