Kimmoo Taekwondo organiseert Night of the KTA Stars 2023

De stichting Kimmoo Taekwondo Academy Suriname (KTA), organiseert zaterdag 3 juni haar 7e Night of the KTA Stars. Het is een showavond waarbij de leerlingen van de KTA door middel van demonstraties op verschillende niveaus, taekwondo op hun eigen manier aan het publiek presenteren.

De Night of the KTA Stars is een uniek martial arts evenement in Suriname, waarbij de kunst van martial arts taekwondo aan het grote publiek wordt getoond. Het is een avond vol spektakel, waarbij er verschillende materialen worden gebroken om de effectiviteit en kracht van taekwondo te demonstreren.

Het is een weergave van de mentale en emotionele kracht die wordt gecultiveerd door training, terwijl beoefenaars zichzelf over hun grenzen duwen om perfectie te bereiken als individu en als team. De jongste deelnemer aan het evenement is vijf jaar oud en de oudste is boven de zestig jaar, dit geeft aan dat taekwondo een bewegingskunst is voor alle leeftijden.

Tijdens de avond zullen de taekwondoïns in groepen ingedeeld naar ervaring, hun kunsten tonen. Er zullen acht groepen optreden en de avond wordt afgesloten middels een demonstratie van de hoogste banders van KTA. Dit jaar heeft de avond een extra tintje doordat de organisatie twee zevende dan grootmeesters uit het buitenland op bezoek heeft die dit evenement komen aanschouwen. Voor hen heeft de organisatie ook een leuke verassing.

More
articles