CIC viert 55-jarig bestaan met opening nieuw pand

Vijfenvijftig jaar na de oprichting en nadat het eerste pak waspoeder uit de fabriek is gerold, vond afgelopen donderdag de ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand van CIC-Business plaats. Volgens CIC-directeur Kathleen Healy, was dit de beste manier om de 55e verjaardag te vieren. “Met deze viering schenken wij onze gemeenschap en onszelf dit prachtige cadeau – CIC Business”, aldus Healy. ‘’Met deze mijlpaal hebben we fase 1 van ons strategisch groeiplan voor de lange termijn voltooid met als einddoel dominantie van het segment persoonlijke verzorging in de regio’’, zei Healy.

CIC-Business

Het nieuwe pand van CIC-Business bestaat uit 2.600 m2 magazijnruimte en 750 m2 kantoorruimte.  Dit project is in 2021 een gestart met de uitbreiding van CIC om de groeigolf in de komende periode te benutten. “Het maakt niet uit of u richting de Martin Luther Kingweg (Highway) rijdt of richting Van ’t Hogerhuysstraat, dit prachtig gebouw kunt u absoluut niet missen”, benadrukte de CIC- directeur. “Ontworpen door ABT’s eigen Anwar Moennoe en zijn team, Sental Construction & Apex Steel’s Dayne Sendar en Errol Tjon A Loi en hun team. En last but not least onze eigen Barbara Roep, de beste projectmanager die ik ken.

Dit droomteam, gesteund door velen, zorgde ervoor dat dit proces zo soepel verliep als het bouwen van een magazijn en kantoorruimte van 5.234 m2.

Ik ben erg trots en nederig dat ik dit project met jullie heb gedaan, ik dank jullie en feliciteer eenieder.”

Surinaamse producent

CIC is met zijn merken Ozon, Sun en Klinol, de eerste Surinaamse producent van schoonmaak- en wasmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1967 en exporteert zijn producten nu naar 14 landen. Het bedrijf heeft zich gecommitteerd aan de versterking van de nummer 1 positie op de lokale markt en verankering van zijn producten in de regio, ten bate van zijn klanten, medewerkers, aandeelhouders en de gemeenschap.

55 jaar

In verband met de 55e verjaardag van het bedrijf, zijn er diverse donaties/ sponsoringen gedaan. Een daarvan is de inrichting van de kolfkamer van het Elsje Finck-Sanichar College COVAB. In deze ruimte kunnen de moeders binnen het COVAB zich terugtrekken om op een ontspannen en hygiënische wijze hun borstvoeding af te kolven en op te slaan. Daarnaast zijn er donaties gedaan aan diverse andere projecten, voornamelijk gericht op de komende feestdagen.

More
articles