Kenny B hoopt met voorstelling ook het theaterpubliek te veroveren

‘’Theater is geweldig om te doen. Ik wist al dat ik kon zingen, maar nu blijk ik ook nog iets te vertellen te hebben”, zegt de zanger over zijn nieuwe show. In de ‘The Story of Kenny B’, heeft hij over waar hij is  geboren, hoe het thuis was en hoe hij zich daarna heeft ontwikkeld. Kenny hoopt met zijn voorstelling nu ook het theaterpubliek te veroveren.

Alhoewel het succes van Parijs alles voor hem heeft veranderd, vooral op financieelgebied, vindt Kenny B de song niet zijn mooiste nummer.  Hij was nog nooit in Frankrijk geweest, toen hij ‘Parijs’ schreef. “Het begon met de woorden ‘Frisse morgen in Parijs…’ Toen werd het een love story. Een vriend van mij zei dat ik er ook de Champs-Élysées in moest noemen. Ik wist niet eens wat dat was. De Seine? Nooit van gehoord. Bij het filmen van de clip heb ik het allemaal voor het eerst gezien.”

Zijn nieuwe single: ‘Nergens heen’, typeert hij als een ‘’feelgoodnummer’’. Er bestaat volgens de zanger, geen recept voor een hit. Kenny B brengt ‘The Story of Kenny B’, in december naar Suriname. De opvoeringen vinden op 28, 29 en 30 december in Assuria Event Center.

More
articles