Vader en twee zonen aangehouden door leden van RBTM

Ronny N. (64) en zijn twee zonen Gilberto K. (33) en Revelino K. (25) zijn op maandag 10 oktober na bekomen informatie op twee verschillende adressen in Paramaribo door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) opgespoord en aangehouden.

Een politieambtenaar tevens benadeelde deed op zaterdag 8 oktober aangifte op het politiebureau De Nieuwe Grond ter zake diefstal en heling van zijn dienstwapen en een groene tas inhoudende persoonlijke spullen. Volgens verklaring van de benadeelde, stond zijn voertuig dat niet afgesloten was, geparkeerd op het terrein van een woning in het district Wanica. Daarbij werden uit zijn auto weggenomen het dienstwapen en de tas.

Na goed speurwerk hebben de leden van het RBTM de vader en zijn twee zonen aangehouden. Het dienstwapen van de politieman is op Revelino terug gevonden en in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

Ronny N. en Gilberto K. zijn na overleg met het Openbaar Ministerie na te zijn voorgeleid en verhoord heen gezonden, terwijl Revelino hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

More
articles